Ontwerp2018-08-15T17:04:34+00:00

ONTWERP

Elke stand van iNEX is uniek. Dat komt doordat wij ze zelf ontwerpen. Als wij met u de briefing hebben doorgenomen, in het bezit zijn van een plattegrond, de reglementen van de beurshal en uw budget weten, gaan wij tekenen. Het traject van briefing tot ontwerp is geheel vrijblijvend. Onze creatieve en enthousiaste ontwerpers maken een aansprekend en eigentijds ontwerp waarin alle aspecten zorgvuldig worden meegenomen: maatwerk, stroomvoorziening, licht en beeld techniek, meubilair, grafische vormgeving, schilderwerk. Wij verzorgen immers het totaalplaatje.

NEEM CONTACT OP

Wij maken stands in houtbouw, systeembouw of een combinatie daarvan. Kenmerkend is de ijle precisie waarmee wij werken. iNEX gaat alleen voor het maximale. Het moet super zijn, overweldigend goed. Voor minder doen wij het echt niet.

Het functionele state-of-the-art standontwerp wordt u samen met de offerte gepresenteerd. Ruim 80 procent van onze klanten trekken we hiermee over de streep. Dat zegt iets. Onderscheidend zijn en ondernemerslef tonen loont.

BEKIJK STANDBOUW
Mflor ontwerp

Aan werkelijk alles wordt door Inex Standbouw op voorhand nagedacht en actie ondernomen. Geen vraag die wij stellen is te gek; ten allen tijde wordt direct een oplossing gezocht en afgehandeld. De toegewijde service en professionele manier van werken geeft telkens weer het vertrouwen dat alles tot in de kleinste details geregeld is en niets wordt vergeten.

Gina Provo Kluit, Holland Colours
Inex Standbouw verstaat haar vak en geeft de ons het idee dat er helemaal geen gekke vragen bestaan. Alles wat met de stand te maken heeft, zowel voor als na de beurs, wordt door Inex opgepakt en zal in overleg worden afgehandeld. Inmiddels al 8 jaar naar volle tevredenheid!
Elkan de Kraaij, Electro Cirkel - Calex Holland