Standbouw2017-04-11T12:05:09+00:00

STANDBOUW

Tijdens de voorbereidingen voor de vakbeurs waar u zich gaat presenteren, kan het er soms hectisch aan toe gaan. Is alles wel geregeld? Wat moet er nog gebeuren? Wij ontnemen u een grote zorg door het totale traject rondom uw stand volledig uit handen te nemen. Wij willen dat u ons herinnert als een professionele partij die zorgt voor rust in deze periode. Zodat u weer bij ons terugkomt. Want wij gaan voor relaties op de lange termijn.

NEEM CONTACT OP

Op basis van ons unieke ontwerp maken wij technische tekeningen en communiceren wij zorgvuldig met de beursorganisatie. Alles moet tot in detail kloppen en wettelijk geldig zijn. Wij houden met de productie en bouw van de stand rekening met alle gemaakte afspraken en gestelde eisen. Wij regelen alles: van A tot Z.

Na afloop van de beurs zorgen wij ervoor dat de stand weer gedemonteerd wordt. Dankzij ons georganiseerde logistieke proces kunnen wij de materialen in onze eigen opslag bewaren. Kortom de gehele regie blijft in onze handen. Want dat is ons concept: u ontzorgen!

Bekijk portfolio
KBM Affilips stand

Werken met INEX bevalt goed, we snappen elkaar en het resultaat is altijd helemaal naar wens. Daar blijven we mee doorgaan.

Gina Provo Kluit, Holland Colours
Het presenteren een 3D tekening van wat ooit was begonnen als een hele berg met vage ideeën, en dan uiteindelijk dezelfde tekening naast het gerealiseerde eindproduct houden blijft iets magisch.
Elkan de Kraaij, Electro Cirkel - Calex Holland